Creme Brule

Creme Brule
  1. おいしそう!

料理紹介

Creamy inside and hard on the outside! Rich french desert!

★材料

  • Cream

    400ml

  • Vanilla beans

    1/2

  • Sugar

    30g

  • Egg yolk

    3

★作り方

(30分~1時間)

  1. 1.

    Heat cream with vanilla until just before boiling.

  2. 2.

    Beat yolk and sugar in a bowl and add in the hot cream.

  3. 3.

    Strain into 4 ramekin dishes.

  4. 4.

    Place the ramekins on a baking dish & fill hot water halfway

  5. 5.

    Bake covered 180C for 22 min. Cool the refrigerate.

  6. 6.

    Spoon sugar on top of custard and torch to brulee the sugar.

★ワンポイントアドバイス


Foodieさん

Foodieさん

最初の仕事は金融、そして商社、でもやっぱり料理とワインが大好きで今は食関係の仕事をしています。週末は結婚式場でフランス料理を作り、平日は家庭料理を教えたり、レシピ開発、レシピの翻訳等をしています。毎日楽しいです☆簡単で美味しいので私のレシピ是非試して下さい!