Stuffed Mushrooms

Stuffed Mushrooms
  1. おいしそう!

料理紹介

Perfect finger-good for parties!

★材料

  • Mushroom

    250g

  • Butter

    30g

  • Shallots

    1/4cup

  • Garlic(mince)

    2tsp

  • Ham(mince)

    1/3cup

  • Breadcrumbs

    1/3cup

  • Parsley(mince)

    2Tbsp

★作り方

(30分~1時間)

  1. 1.

    Remove the stems from mushrooms. Place cap on buttered dish.

  2. 2.

    Chop stems of mushroom. Preheat oven to 200C.

  3. 3.

    Melt butter and add shallots and cook till soft. add garlic.

  4. 4.

    Add stems and cook for 10 min on medium heat. S&P.

  5. 5.

    Transfer to a bowl and mix in ham, breadcrumbs and parsley.

  6. 6.

    Fill each cap with filling and bake for 10-15 min and serve!

★ワンポイントアドバイス


Foodieさん

Foodieさん

最初の仕事は金融、そして商社、でもやっぱり料理とワインが大好きで今は食関係の仕事をしています。週末は結婚式場でフランス料理を作り、平日は家庭料理を教えたり、レシピ開発、レシピの翻訳等をしています。毎日楽しいです☆簡単で美味しいので私のレシピ是非試して下さい!