夏のレシピ。きゅうりの梅酢和えとお茄子の煮びたし。そして、〆鯖の押し寿司。(Cucumber salad with Ume vinegar,Soaked aubergine in bonito soup, and pressed sushi with vinaigrette mackerel) レシピあり

夏のレシピ。きゅうりの梅酢和えとお茄子の煮びたし。そして、〆鯖の押し寿司。(Cucumber salad with Ume vinegar,Soaked aubergine in bonito soup, and pressed sushi with vinaigrette mackerel)
  1. おいしそう!

It is Long title! Sorry!.I cooked lots dishes because my mama came yesterday at my place! Oh well I got vegetable again from one of uncle...It was cucumber (きゅうり)so...What should I cook?? with such l......

pearly かいちゃんさん

pearly かいちゃんさん

ロンドンと、日本を行ったりきたり。イギリスで見て食べて学んだ料理やお菓子をを日本で手に入る材料でアレンジ。イギリスは食事がまずいなんて言わせない。世界中の素敵な食べ物が沢山手に入ります。料理や、お菓子つくりが大好きな田舎に住むおばさんのレシピをどうぞ。毎日のマンネリを打開するが如く、ちょっとの工夫で豊かになりましょう。