Sous vide turkey dinner. I cooked @ 145℉ for...

Sous vide turkey dinner. I cooked @ 145℉ for...
  1. おいしそう!

Sous vide turkey dinner. I cooked @ 145℉ for 4 hours (I was planning for 2.5 hrs originally). It was so delicious, soft and tender. Everyone loved it and so do I! ・ ・ 低温調理器具アノーバでターキーブレスト🦃 これもかなり......

Yoshiko Sullivanさん

Yoshiko Sullivanさん

アメリカ・ボストン在住の料理研究家、サリバンよしこです。 毎日過ごすおうちの空間、日々のごはん、季節おりおりの行事、『おうちで楽しむ季節の暮らし』を Yoshiko Sullivan Style - "Perfectly imperfect"でご提案しております。 特別企画「ボストンから朝ごはん」では、 朝ごはんにスポットライトを当てております。そちらも併せてご覧ください☆